A Farm-alapú Nevelésért Egyesület meghívja a 7. alkalommal megrendezésre kerülő

„Föld és Gyermek”

című szakmai konferenciára és műhelymunkára.

Akik az előző Föld és Gyermek konferencián konferencián részt vettek, bizonyára emlékeznek Dr.  Peter Guttenhöfer lenyűgöző tudására, humorára, rendkívüli előadói stílusára és meggyőző erejére.

A konferencia után Peter azt mondta, hogy örömmel jön ismét, ha lefordíttatjuk Rudolf Steiner három néppedagógiai előadását, mert ezzel szeretne tovább dolgozni velünk.

A kötet január végére elkészül, Peter Guttenhöferrel pedig ismét együtt dolgozhatunk 2020. március  6-8-ig. 

A Konferencia helyszíne: Gödöllői Waldorf Iskola – Gödöllő Tessedik Sámuel u. 4.

A konferencia témája: A Waldorf-pedagógia feladata: az „Általános Emberképzés”

Részvétel, regisztráció:

A program költségeihez szükséges anyagi feltételek biztosításához (a meghívott előadó költségeinek előteremtéséhez) közösségi finanszírozás keretében gyűjtünk támogatást az Adjuk Össze! adománygyűjtő felületén.

Bízunk benne, hogy a tavalyihoz hasonlóan, az adományoknak köszönhetően minden érdeklődő anyagi lehetőségeitől függetlenül részt tud venni a konferencián.

Számításaink szerint egy fő költsége 14.500 Ft, amely magában foglalja a már említett kötet árát is.

Ha Ön szeretne részt venni a konferencián vagy nem tart velünk de fontosnak tarja céljainkat kérjük adományozzon ezen a linken.

Az adományozáskor kérjük adja meg adatait, majd töltse ki az alábbi linken elérhető jelentkezési lapot:  https://forms.gle/9637X3kocLTsjyrs9

Ha részt szeretne venni a rendezvényen, de esetleg nem tud adományozni, kérjük, hogy töltse ki az alábbi jelentkezési lapot: https://forms.gle/9637X3kocLTsjyrs9

Ha résztvevőként nem tud jelen lenni a konferencián, de fontosnak tartja céljainkat, szívesen fogadjuk az adományokat a fenti linken.

Előkészítő, szövegfeldolgozó műhelymunka:
A konferenciára egy felkészülő, szövegfeldolgozó műhelymunkát is szervezünk, melyen Rudolf Steiner említett három néppedagógiai előadásával ismerkedünk.

Időpontja2020. február 22., 10.00 – 16.00 óra
Helyszín:
 Zuglói Waldorf Iskola (1145 Budapest, Róna utca 177-179.)
A műhelymunkán a részvétel ingyenes, jelentkezési szándékot a fenti linken elérhető jelentkezési lapon vagy a foldesgyermek@farmiskola.hu e-mail címen lehet jelezni.  

További kérdések esetén érdeklődni lehet:

foldesgyermek@farmiskola.hu e-mail címen vagy Németh Eszternél a 06 20 370 1369-es telefonszámon.